Plajă + mare + căldură + cocktailuri = Revelion la 30°C în Dubai

 

Mai este un pic și vin sărbătorile.Oferte speciale Revelion ,Crăciun sunt în această perioadă încă disponibile. În Decembrie poți avea surpriza să nu mai găsești locuri libere. Noi am ales .Crăciunul este ca din totdeauna, bucuria familiei și sărbătoarea copiilor, dar Revelionul devine o petrecere… cu stil!Crăciunul,noi îl petrecem la bunici în Brașov și Revelionul la plaja în Dubai.Am fost și anul trecut.Dubaiul este cea mai apropiata destinație de Romania unde de revelion este cald.Eu , soția și cei doi copii vom alege un Revelion in Dubai , all inclusive.Anul trecut a fost un  Revelion Christian Tour.Anul acesta deasemenea vom merge cu Christian Tour.Cazarea la Hotel JA Ocean View.Acest hotel este situat în apropiere de Portul Dubai Marina și plaja Marina Beach. 

Imagini pentru marina beach dubai

Răsfăț și recompensă după un an greu de muncă și plin de provocări. Nu e nimic mai satisfăcător decât să iți petreci sfârșitul de an pe o plajă cu nisip fin  în timp ce sorbi un cocktail, te bronzezi și lași sunetul lin al valurilor mării să iți relaxeze mintea și sufletul. Poți lenevi la soare cât iți dorești de mult, iar apoi poți să te animi la o petrecere pe plaja cu muzică bună, un apus de soare, mâncare exotică și servicii ireproșabile. Nu vor fi multe bagaje chiar dacă vom sta 7 zile lucrurile sunt de vară și nu ocupă mult loc. În bagajul de mână luăm aparatul foto , crema de protecție solară și ochelari de soare.În rest totul în bagajul de cală.

În Dubai familiile cu copii au la dispoziție câteva dintre cele mai spectaculoase parcuri de distracție din lume: Wild Wadi Park, Aquaventure sau Ferrari World din Abu Dhabi, unde se află cel mai rapid roller-coaster din lume, Vom petrece zilnic câteva ore în parc.

Vom vizita acvariul The Lost Chambers. Copii sunt încântați iar plimbarea este impresionantă prin tunelurile de sticla rechinii, pisicile de mare, peștii piranha, homarii și cele mai mici specii de căluți de mare sunt doar câteva dintre creaturile cu care  dai nas în nas în această fascinantă lume subacvatică.

اكبر حديقة حيوانات دبي

Dubaiul este un oraș viu și spectaculos, cu temperaturi de până la 30 de grade în decembrie-ianuarie, Dubaiul oferă combinația perfectă de plajă, shopping, lux, distracții pentru întreagă familie și aventuri în desert.

Imagini pentru safari dubai

Un safari plin de adrenalină te aduce  mai aproape de inima desertului, într-o oază unde poți savura o cină tradițională.

Moscheea Jumeirah este un loc minunat de neocolit și este un exemplu de arhitectură contemporană.Moscheea se mândrește cu politica sa „Uși deschise. Minți deschise” și este singura moschee din Dubai deschisă publicului.

Imagini pentru moschee jumeirah beach

Noaptea de revelion o vom petrece toți patru într-un restaurant. Vom servi friptură din carne de camilă și ied aromate și condimentate, piure de anghinare cu șofran, salată de fructe de mare asezonată cu limete și ghimbir, conopidă cu pastă de susan și curmalele uscate,humus,peste , kunafah , baclava și tort.La miezul nopți ne vom pune câte o dorință.Eu îmi doresc să îmi schimb mașina anul viitor.

La miezul nopții spectacolul artificiilor de la Burj Khalifa Tower va fi vizibil din orice colțișor al orașului așa că mai rămâne doar să-ți pui dorința de a rămâne aici într-o vacanță prelungită.E frumos să călătorești, e sublim să poți să o faci în familie, să arăți copiilor lumea asta mare și plină de splendori.

 

Imagine similarăUn loc unde ne simțim cu toți ne simțim minunat este Dubai Miracle Garden.O grădină superbă, construită în deșert, în zona Dubailand. Întreținută la temperaturi de peste 40 de grade, cu peste 109 de milioane de flori plantate, ce se întinde pe 72.000 mp.Există multe aranjamente florale în forme de inimi, stele, piramide, căsuțe și chiar cel mai mare avion din lume – Emirates Airbus A380 acoperit în întregime de flori.

 

 

DubaiSpectacolul fântânilor, de unde admiri Burj Khalifa  este captivant o armonie sublimă între apă, muzică și lumini, în centrul orașului, lângă Dubai Mall,  Fântâna din Dubai este cea mai înaltă fântână din lume. Cu o lungime de peste 900 ft – echivalentul a peste două terenuri de fotbal – Fântâna din Dubai este situată pe Lacul Burj de 30 de acri și apele sale „dansează” pe o selecție de melodii diferite. Fântâna are un design unic, format din cinci cercuri de dimensiuni diferite și două arcuri și oferă duze puternice de apă care aruncă jetul de apă până la înălțimi impresionante.

Acestea fiind spuse , eu unul abia aștept Revelionul.Mai sunt doar 46 de zile…….

 Foto: dubaifountain.info  

Articol scris pentru Superblog 2018

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s