Testimonialul video multiple beneficii pentru client

De când am ieșit la pensie și m-am mutat la țară viața mea sa schimbat în bine.Am lucrat în învățământ 35 de ani.Fost profesor de biologie  sunt pasionat de natură și animale.Viața la oraș ma transformase într-un om sedentar fără poftă de viață. Acum sunt mai activ .Acum 4 luni am renovat casa bătrânească.Acesta casă are un loc special în inima mea.Renovarea nu ma costat mult.Doi vecini din sat m-au ajutat la renovare.Ei mi-au recomandat  o Casa de comenzi online și am comandat într-un singur loc toate materialele de construcții.

Acum vreau să îmi construiesc un garaj.Este visul meu de o viață.Voi face un garaj suprateran. O construcție care va adăposti doar o mașină. Garajul nu va avea legătură cu casa deci va fi o construcție anexă. Construcția va avea 5 metri lungime pe 3 metri lățime și 2 metri înălțime. Am un buget total de 9000 lei.Garajul va avea o fundație adâncă de 40 – 50 cm.Se va turna o placă de beton de 2 cm .care va fi hidroizolată Pereții vor fi realizați din BCA.BCA-ul se potrivește oricărui proiect, este bun izolator termic și fonic , este ignifug și se taie ușor. BCA-ul se execută ușor cu consum redus de mortar și instalațiile electrice, de încălzire și sanitare se fixează pe ziduri rapid și ușor.

Podeaua garajului va fi deosebit de rezistentă și voi opta pentru piatră.Pentru o temperatură optimă iarna, voi monta în garaj un calorifer.Voi monta o chiuveta și dulapuri suspendate pe un perete și câteva polițe pe peretele celalalt. Ușa garajului va fi simplă cu dimensiunea de 2/2 metri, acționată manual dar care  va trebui să se potrivească ca stil și culoare cu casa.Am fost la Primărie am obținut un certificatul de urbanism și apoi autorizația de construcție.

Am discutat cu meseriași și în două săptămâni vor demara acțiunea de construire a garajului.Am apelat la o firmă de construcții. Materialele le voi achiziționa eu.

Am fost foarte mulțumit când am achiziționat materialele de construcție pentru renovarea locuinței de pe site-ul Vindem-ieftin.ro

Prin faptul că am putut cumpăra totul dintr-un singur loc am economisit timp și mai ales bani.Eu locuiesc la țară .Magazinul cu materiale de construcții este la o distanță de 60 km de casă.Ar fi trebuit să închiriez o mașină să ma deplasez până la depozit și înapoi. As fi fost condiționat să cumpăr doar produse de pe stoc, la preturile practicate de depozit, cu adaosuri mari.O pierdere de timp și de energie inutilă.Prețurile ar fi fost mai mari cu cel putin 15 %.Asa apelând la acest broker am obținut preturi avantajoase iar marfa a venit la mine direct de la producător fără a fie depozitată , manipulată sau reambalată.

După ce am primit materialele, am făcut o recenzie video chiar în momentul descărcări din camion.Am primit reducerea de 100 lei.Am vrut să le transmit și eu viitorilor clienți că sunt pe deplin mulțumit și le-am sugerat să apeleze cu încredere la Casa de comenzi că nu vor fi dezamăgiți.

Acum voi lansa a doua comandă.

Am făcut  împreună cu responsabilul de lucrare necesarul cu materiale de constructii pentru fundație,pereți și acoperiș..Am contactat un consultant de vânzări de pe situ-ul Vindem-ieftin.ro și am plasat comanda.Totul a decurs foarte bine exact ca și în cazul primei comenzi.Am făcut filmările și am  beneficiat din nou de reducere.Pentru materiale  de construcții bugetul meu era de 5000 lei.Am plătit 4580 lei.Am economisit 420 lei.Sunt bucuros de alegerea făcută. Mă consider de acum încolo un client fidel.Voi recomanda tuturor acest site.

Apreciez modul lor de lucru și este o plăcere să lucrezi cu oameni competenți și profesioniști.

Au avut o idee inspirată cu testimonialul video. Clienți își pot exprima liber și simplu aprecierea sau nemulțumirea față de produsele sau serviciile lor. Eu m-am uitat cu plăcere și încredere la toate recenziile postate pe site. Când vezi oameni fericiți și spontani care au avut aceleași nevoi ca și tine și  care sunt mulțumiți de  produse sau servicii ,te face mai determinat și încrezător. Ești aproape sigur că și ție ți se va întâmpla același lucru. În decizia finală de cumpărare și eu am fost influențat de opiniile celorlați clienți.

Eu ca client online am încredere în ce vad și aud.

Oameni după ce vad un testimonial video își crează o imagine proprie despre un produs sau un serviciu iar mesajul transmis printr-un videoclip are un impact pozitiv sau negativ asupra lor. Experiențele celorlați pot fi la un moment dat chiar și experiențele tale indiferent dacă sunt bune sau rele.Se spune că o imagine valorează 1 000 de cuvinte însă o succesiune de imagini  spontane pot transmite tone de informații emoționale.

Sursa : Vindem-ieftin.ro

Articol scris pentru Superblog 2018

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s